Najnovšie recenzie zo sekcie Podložky a stojany k notebookom
- Veľmi kvalitne spracovaný a funkčný stojan
- Použiteľný aj s väčším a ťažším laptopom (MacBook Pro 16)
- super cena
- neviete síce nič regulovať, ale za tú cenu to chladí dobre
Trochu labilne, ale plní funkciu. V kazdom pripade ma odbremenil od notebooku na nohách
Slabé a neprakticke
Stojan je dobrý možná tak na tablet, ale ne na ntb a už vůbec ne na herní ntb. Na fotografiích vypadá stojan až luxusně, ve skutečnosti je to prapodivný rozviklaný vergl.
Dobrý produkt
Len je trošku hlučný ale ak si dáte slúchadlá tak to nepočuť ale je to minimálni hluk
- Hlinikova kvalitna podlozka, padne na nu aj 15.6" uhlopriecka no mohla byt o trosku vacsia =)
- Hlucnejsie vetraky bez regulacie....urcite maju viac ako deklarovanych cca 20dB
- ľahký, dobrá manipulácia
- Chladí tak ako má
- Nic
- Pekne svieti.
- Možnosť regulácie otáčok až do vypnutia - buď horných 2, alebo spodných 2.
- Nie je hlučný.
- vôbec nechladí, ani kancelársky NTB, nie to ešte "GAMING" ako je v popise,
- otáčky sú slabé, asi je to na úkor hlučnosti, no je to len jemný vánok - označenie "BORA" je úsmevné,
- USB porty sú veľmi labilné, pri dotyku vypadáva kontakt,
- osvetlenie sa vypína spolu s otáčkami, aj keď je to v zásade jedno, keďže podsvietenie zakrýva NTB
- zbytočne drahé, keďže neplní účel
Je to vkusný doplnok pod NTB, kompaktný. Funkčnosť chladenia je minimálna až nulová. Lepšie riešenie je pod NTB dať 4 detské drevené kocky, čím sa nadvihne NTB a zlepší sa primárne chladenie.
Veľmi praktický podstavec, tichý chod.
- Vyhodna cena,polohovatelnost,tichy chod.
- Nevyhody som nenasiel.
Vela muziky za malo penazi.
Cena
- dá sa nastaviť aj na dostatočne nízku pozíciu
- ľahko sa premiestni
- dostatočná pracovná plocha
- dá sa dobre použiť s rehabilitačným vozíkom
- ťažko sa mení nastavenie výšky
Praktický ľahký stolík s dostatočnou pracovnou plochou a dobrým rozsahom nastavenia výšky.
Negatívum vidím len v náročnosti nastavovania výšky + obavy za koľko sa to nastavovanie pokazí pri častejšom prestavovaní výšky.
Stolík je naozaj dobre polohovatelný,pevný.
Nedá sa mi všade použiť ...
- Dobrá cena
- za tu cenu 100 bodov
- super
Je to presne to co na obrazku, ma polohovatelne nozicky, super vec. Ci uz pod laptop alebo maly stolik pri sedeni, vyuzijem urcite.
- Dobrý pevný ľahká montáž a údržba
- nezistil som
Spokojný
Zobrazujem 361 - 380 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Ďalšie »