Najnovšie recenzie zo sekcie Podložky a stojany k notebookom
Nestabilný, nemožné mať ho vo vodorovnej polohe. Na jedenie nevhodný.
Stolík je v poriadku,len nieje doriešená vrchná doska musí sa dávať veľký pozor pri jeho zodvihnutí aby sa nesklopila pre starších ľudí ktorí na tom obedujú je to dosť nebezpečné ,že sa môžu obliať jedlom.
Veľmi labilný stolík, nehodí sa ba nič!
Škoda že sa neda nastaviť stolík v uplne rovnej pozicii.
- Stolík je stale v šikmej polohe. Nedá sa dať do roviny. S tekutou stravou sa pooblievate
stojan je cely pokryveny, zrejme nespravnym skladovanim, alebo dopravou. trocho som to narovnal, ale nieje to SPRAVNE ZA TU CENU, BY MAL BYT NO. 1
- Kúpila som ako darček, dúfam že bude spokojnosť
Spokojnosť.
- ľahko prenositeľný
- trošku sa hýbe s mojím Thinkpadom T450, ale zasa nechcem aby bol úplne pevný. Pre ťažké notebooky to asi bude slabé.
zatiaľ sa mi pozdáva, ale až počase bude možno povedať viac, je možné že konštrukcia poľaví... uvidíme. Zatiaľ vravím, že za takú cenu výborný stojan.
nebol zakupený
Max výška asi 47cm, výšku si nemôžte nastaviť hociakú, iba takú, aby sa vám vo výsledku neprepadal stojan dopredu alebo dozadu. Trochu nemilo ma prekvapila "rozviklanosť, rozheganosť" v kĺboch, ale konštrukcia je pre účel pod laptop OK. Vyzerá šikovný pre použitie v kresle, príp. v polohe ležmo a aj na stôl. Mohol by mať možno nejakú zábranu proti zošmyknutiu laptopu vpredu alebo vzadu. Ventilátory si ak chcete, môžte spustiť cez priložený krátky kábel do USB portu na laptope. Deklarovaná hlučnosť pod 25dBa, ale je to dosť otvorená konštrukcia, určite chladia veľmi dobre, počuť ich je.
Super. Prisiel do par dni.
tichý, dobré odvetráva cítiť to pri vyššom výkone PC
Nakoľko sa mi nottbock prehrieval a v polke filmu vypol,potrebovala som podložku , problém sa vyriešil a ani tak nezadrháva- je to dobrý výrobok, ľahučky a funkčný
- V pohode udrží aj iPad 11 2020. Len treba pevne posťahovať všetky skrutky. Určite odporúčam! :)
- Plast. Kto vie, ako dlho to udrží väčšiu hmotnosť. Zatiaľ drží.
S produktom som veľmi spokojná.
Zatial som spokojná so stojanom, len ja ho potrebujem na stále použitie, tak dúfam, že to vydrží držať stále notebook, používam v práci dve obrazovky, a nootebook mam aj prenosny domov, ked treba, tak som hladala riešienie, ako mať obrazovku vyššie v úrovni oči. Tak verím, že si splní svoj účel.
- Dizajn
- polohovateľnosť podložky
- za tu cenu celkom dobra kvalita splna to co ma
Zobrazujem 421 - 440 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Ďalšie »