Najnovšie recenzie zo sekcie Podložky a stojany k notebookom
- Neplní ani len funkci vysavača, hlučné ako stíhačka
- Dobrý pomer kvalita a cena
- Dá sa nastaviť výška - uhol naklonenia
- Pridaný USB port
- Pekný dizajn
- Úchytka na držanie pri prenášaní
zatial spokojná
- spokojná s produktom
- podložka je stabilná
- dá sa regulovať intenzita ventilátorov
- dá sa nastaviť sklon
- Žiadne
- Funkčnosť
- Vzhľad
Produkt je skvelý, veľkou výhodou je jeho adaptabilita do rôznych výšok a tiež možnosť zložiť ho tak, že sa zmestí do obalu od počítača. Ideálny na prácu z domu a tých, ktorí radi pracujú z rôznych miest, keďže šetrí miesto. Milica bol navyše jediným e-shopom, v ktorom som tento stojan našla.
za tú cenu fajn chladí, docela tichý ventilátor, akurát mal byť viacej do kraja, lebo Hp majú nasávanie vzduchu k procesoru na kraji. Jedné čo vadí je, že sa pri uspaní notebooku sáma nevypína, ale to je chyba HP, že stále ide do USB napätie. Musí sa vypnúť gombíkom ručne, ktorý je na podložke.
- Vela moznosti nastavenia
- Totálny čínsky nepodarok
- Labilný a krivý, takmer nepoužiteľný. Predava sa len vďaka obrovskej reklame. Naviac drahý.
Pekný vzhľad.
- Kvalitný a spĺňa moje očakávania. Stojan využívam nielen na notebook ale i na tablet aj knihy pri čítaní, študovaní.
- spĺňa to, čo má, chladí a je aj tichá
- Všetko po prevode a doručení platby prebehlo hladko a v poriadku. Pozitívne hodnotím informačnú zložku k zariadeniam. Výber. Ceny. Určite nie posledný nákup.
Vynikajúci pomocník
Jednoduchá,ľahká a praktická vecička svokre ku kreslu.
- Odporúčam pre ľudí, ktorí pracujú za počítačom niekoľko hodín, najmä ak nemajú pracovný stôl, dá sa nastaviť do rôznych výšok.
- Zatiaľ som spokojná
- krehký, málo stabilný, až príliš veľké šetrenie
- Je labilný. Kúpila som ho pre svoju čiastočne imobilnú maminu. Neodvážim sa naň položiť jedlo...Vyhodené peniaze. Nevyužijem...
Dosť slabá stabilita
- skvelé chladenie aj v horúcich dňoch
Zobrazujem 441 - 460 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Ďalšie »