Najnovšie recenzie zo sekcie Podložky a stojany k notebookom
- zdravotný komfort
- Trochu labilny
Treba trochu pevnejšiu pracovnú plochu.
- Veľmi praktický a skladný
funguje
chladi
- Nevýhoda je že, predné malé vyklápacie držiaky niesu formované tak, aby zachytávali notebook aj z vrchnej plochy. Predná časť sa zo stojana vysúva pri otváraní displeja. Nestabilné.
- Výborne chladí
- Treba zaistiť notebook poriadne pri väčšom sklone tie gumové ističe niestia tak dobre, už sa mi zosmykol z nich
- výhoda pre imobilných pacientov,aby sa mohli v posteli pohodlne najesť alebo pozerať maličký tel.prij., tablet, čítať knihu, kresliť a pod.
- trošku nestabilný
- Super! Vyhovuje mi viac, ako som očakávala.
- Žiadnu som nenašla...
- dobre chladí
- Spĺňa moje očakávania.
- Pekný dizajn, spracovanie.
- Funguje ako má.
- Zatiaľ som nezistil.
Bezpečné uchytenie Tabletu.
spĺňa svoju funkciu
žiadna
- veľmi kvalitný, pevný stojan
Výkonný, dobré prevedenie, som spokojný.
Profesionálne prevedenie a vzhľad za zodpovedajúcu cenu. Podľa môjho názoru najlepší stojan na trhu, stabilný, skladací, (výhodný transport) veľmi jednoducho a v krátkom čase ho zložíte, či rozložíte. Výhodou je taktiež nastaviteľná výška a povrch, ktorý nepoškodí a pevne drží techniku, ktorú umiestníte na statív. Aj keď je statív určený primárne pre notebooky, ja ho používam pod prehrávače Denon DN-S1200, nakoľko tým ušetrím priestor na stole a získam dobrú manipuláciu s ovládaním techniky. Jediné malé negatívum je o niečo vyššia hmotnosť výrobku, ale to beriem ako daň za výbornú stabilitu a pevnosť.
- Ľahký
- Chladí ako má
- Plast
Pre tie menšie úplne stačí.
- OK
- vela moznosti nastavenia polohy
- praktický stojan ktorý udrží v stabilnej polohe aj starší typ MacBooku Pro
praktický stojan ktorý udrží v stabilnej polohe aj starší typ MacBooku Pro
Zobrazujem 461 - 480 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Ďalšie »